Rólunk

Kedves Ügyfelünk! 

Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat! Célunk, hogy nálunk Ön is megtalálja álmai kandallóját és ebben 100%-ig segítségére leszünk! Bármilyen kérdés esetén keresse fel kollégáinkat, akik több éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött segítik Önt a megfelelő döntés megszületésében! A kandalló egy örök élményt, egy meghitt pillanatot, értékes együtt töltött időt adhat Önnek és családjának a fűtési funkciókon kívül! 

Keressen minket, ismerjen minket!

A MARTIN-BERTOLD Kft. 2008-ban nyitotta meg bemutatótermét, 4400 Nyíregyháza, Pazonyi u. 15. szám alatt.

A kiváló minőségnek és egyedülálló választéknak köszönhetően a vásárlók széles köre látogat el hozzánk és keresi fel webáruházunkat is.
Kibővült kínálatunkban szerepelnek a modernebb ízlést kedvelők számára különböző szín és formavilágú tűztérbetétek, valamint a hagyományos és mégis örökké divatos, melegséget sugárzó kályhák.
Tűztérbetéteink fűtési szerepükön kívül, meghitt családi hangulatot teremtenek otthonában. Hagyja, hogy a ropogó tűz hangja Önt is elvarázsolja és megszínezze a hideg téli estéket! A kandallóbetétek kialakításukat tekintve megtalálhatóak webshopunkban a hagyományos síküveges formákon túl, oldalüveges és liftes típusban is, valamint lehetősége van vízteres kandallók közül válogatni.
Kályháink esztétikailag és minőségileg is a top kategóriába sorolhatóak. Az általános egyszerűbb tervezéstől, a stílusos forgatható, lábon álló típusig mindent megtalál kínálatunkban, sőt a cserépkályhát idéző csempe burkolatú típus közül is választhat.

Évtizedes gyakorlattal rendelkező cserépkályha-csempe-gyártók területi képviseletét látjuk el, mint pl. a Kályha-csempe Manufaktura Kft., Kocsord Kerámia, Nádasd Kerámia.
Ennek a hasznát leginkább a vásárlók élvezik, mert így termelői áron juthatnak hozzá a kályhacsempékhez.
A tűztérbetétek és kiegészítőik nagyrészt a lengyel KRATKI gyárából kerülnek „polcainkra”, amelyek esztétikailag és ár-érték arányban is magas színvonalat képviselnek.
Az építési anyagok és egyéb kiegészítők a cseh REFRASIL, a német BRULA, valamint az osztrák RATH gyártóktól érkeznek be hozzánk.
Webshopunk, ill. bemutatótermünk célja, hogy a kandalló építéséhez szükséges anyagokat és kiegészítőket is megtalálják nálunk ügyfeleink.

Törekszünk, arra hogy bemutassuk a különböző alternatív fűtési lehetőségeket, amelyek közül vásárlóink választhatnak. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a fűtéstechnika területén és készséggel állnak rendelkezésére, a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Elérhetőségeink:

Cégnév: MARTIN-BERTOLD Kft.
Üzlet: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 15.
Telefonszám: 06 42 504 455

E-mail: martinbertold@martinbertold.hu
Székhely: 2040 Budaörs, Koszorú út 4.
Adószám:
14518146-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-124097

Bankszámla szám: MKB BANK 10300002-10641339-49020017